Home » Smelne Alternative Live!

Smelne Alternative Live!

 

 

 

VOOR DE FOTO'S VAN DEZE AVONDEN CHECK DE RUBRIEK FOTO'S

 

Smelne Alternative Live 02-12-2015 live vanuit Iduna 

De 2e editie was een feit. We gaven tickets weg voor Arch Enemy en hebben 2 vette shows mogen aanschouwen. Smelne Alternative live! met aandacht voor lokaal/ regionale bands! We mochten zelfs meer mensen ontvangen dan tijdens de 1e editie. Dit vinden wij natuurlijk zeer tof!

Als eerste de jonkies van Pure Harvest. Een vette show was dat. Een half uur lang ging deze emo/punk/core band te keer. Invloeden van onder andere Rise Against en Jimmy Eat World. De drummer houdt overigens ook van Toto. Het ging goed los!

Als 2e traden de helden van Grinner op. Stoner/rock ‘n’Roll en vooral hard! Loeihard. Smerig hard. Een hele vette band met een dito show. Een nieuwe vinylplaat is in de maak!

Wij gaan dit vaker doen! Zekers te weten!

 

Smelne Alternative Live 29-04-2015 live vanuit Iduna

Al lange tijd dachten wij erover om met ons programma op locatie te gaan. Een samenwerking samen met het programma Spin The Black Circle . Op 29 april 2015 was het dan zover! We zonden de hele avond live uit vanuit poppodium Iduna!

Een avond vol alternatieve muziek. Er was ook een prijsvraag. Grunten voor kaarten voor het festival Dokk’em op air. Beschikbaar gesteld door de organisatie waar we zeer blij mee waren en de gruntende winnaar eveneens! urghhh/

De avond werd besloten met een akoestish optreden van de Groningse band Swinder. Ze speelden een half uur nummers van hun debuutplaat!

Wij zullen vaker op locatie gaan en hopen je daar dan te mogen begroeten om ons te supporten en te genieten van de fijne muziek!

 

Smelne Alternative Live 2 november 2016

Het was alweer veel te lang geleden. Maar het was toch echt weer tijd voor een Smelne Alternative live! De derde editie! Deze keer samen met de dj van de Etherbak Dick de Graaf. We spraken over het Frysk Bloed Festival met de Sadelrûkers  en ze gaven een spetterende set weg. Daarna was het de beurt aan de band Wiebe. Deze mannen gaven een voorproefje van hun album wat op 24 december zal gaan verschijnen. Dat moet zeker een feest gaan worden. Verpletterende indruk. Op naar de volgende editie!