Home » Tickets huiskamerconcert Case Mayfield

NIEUW HUISKAMERCONCERT!

 

Vrijdagavond 20 april komt Case Mayfield spelen in de huiskamer! 

Na Sandy Dane, Elske DeWall en de band Wiebe is het nu de beurt aan de geweldige Singer Songwriter Case Mayfield. In 2010 won hij de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in de categorie

Singer/Songwriter en sleepte hij met zijn debuutplaat  The Many Coloured Beast zelfs Edison nominaties in de wacht.Hij heeft onlangs zijn nieuwe plaat Egomaniac uitgebracht die overal lovende kritieken heeft gekregen. Wij zijn zeer trots dat hij komt spelen en hij zal zeker veel spelen van zijn nieuwe plaat aangevuld met topmateriaal van zijn eerdere platen. 

 

We doen wederom omgekeerde kaartprijs. Geen entree maar je kunt geven wat je er voor over hebt en ook voor de inwendige mens wordt weer gezorgd. Beperkt plek dus reserveer snel!

Na ontvangst krijg je een bevestiging alsmede het adres waar het plaats vindt.  

Inloop vanaf 20:00 aanvang 20:30. Verwacht einde 22:00 uur.

 

 

Uitverkocht

We zijn weer blij! Want we hebben een hele toffe singer songwriter in de huiskamer van de DJ van Smelne Alternative!  Case Mayfield komt spelen en het wordt weer heel intiem! Hij heeft net een vette nieuwe plaat uitgebracht genaamd Egomaniac.

Het is een optreden van ongeveer 50 minuten en na die tijd is er de mogelijkheid voor een fotomoment en/of kun je een cd of lp aanschaffen of gewoon even kletsen!

Uiteraard zorgen we ook voor de inwendige mensen met een aantal hapjes en drankjes.

We rekenen een omgekeerde kaartprijs. Oftewel je geeft zelf aan het eind van het concert wat het je waard is en wat je kwijt kunt!
Reageer snel en reserveer je plaats, want er is beperkt plek. Na het invullen van de gegevens ontvang je de bevestigingsmail en ben je er bij!