Home » Tickets huiskamerconcert WIEBE

NIEUW HUISKAMERCONCERT!

 

Zondagmiddag 24 september 2017 komt de band WIEBE spelen in de huiskamer! 

Na Sandy Dane en Elske DeWall is het nu de beurt aan een volledige band in de huiskamer, en wat voor één!

Eind vorig jaar kwam hun plaat Delta uit. Een fantastisch werkje muziek evenals het artwork. Verwachte speels popmuziek met Friese en Engelstalige teksten.

Met hele catchy tracks als "on and on'' en ''Follow the Baseline''. Daarnaast zijn er ook gastbijdrages op de plaat van Elske DeWall en Syb van der Ploeg.

Je kunt ze in een intieme setting treffen in de huiskamer. 

 

Wederom omgekeerde kaartprijs. Geen entree maar je kunt geven wat je er voor over hebt en ook voor de inwendige mens wordt weer gezorgd. Beperkt plek dus reserveer snel!

Na ontvangst krijg je een bevestiging.  Inloop vanaf 14:30 aanvang 15:0

 

We zijn weer blij! Want we hebben een hele leuk popband in de huiskamer van de DJ van Smelne Alternative!  De band Wiebe en het wordt weer heel intiem! 
Het is een optreden van ongeveer 45 minuten en na die tijd is er de mogelijkheid voor een fotomoment en/of kun je een cd'tje van de band aanschaffen of gewoon even kletsen!

Uiteraard zorgen we ook voor de inwendige mensen met een aantal hapjes en drankjes.

We rekenen een omgekeerde kaartprijs. Oftewel je geeft zelf aan het eind van het concert wat het je waard is en wat je kwijt kunt!
Reageer snel en reserveer je plaats, want er id beperkt plek. Na het invullen van de gegevens ontvang je de bevestigingsmail en ben je er bij!